{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"MoStreetRace2007" - brza vožnja bez ograničenja

S
25.4.2007. u 14:14
0
0
"MoStreetRace2007" - brza vožnja bez ograničenja
0
"MoStreetRace2007" - brza vožnja bez ograničenja
U organizaciji "Street Race Kluba Nitro“, 28. aprila održat će se "MoStreetRace 2007“ na pomoćnoj aerodromskoj pisti zračne luke Mostar u mjestu Kosor.
Street race, najpopularniji i najmasovniji automobilistički oblik takmičenja i zabave, od 2004. godine kontinuirano je prisutan u BiH. Za organizaciju ovih takmičenja zadužen je klub „amk NITRO“ iz Mostara, a naziv manifestacije je "MoStreetRace“.

Vozači željni dobre zabave i žestokog nadmetanja sa svojim automobilima takmiče se u utrci ubrzanja, a organizator garantira za sigurnost i obezbjeđenje svih potrebnih uvjeta.

Startu pristupaju dva vozila, a pobjednik je onaj koji je ispravno startao i prvi prošao do cilja.

Na utrku pristupaju sve punoljetne osobe sa vozačkom dozvolom i adrenalinom u žilama, bez ikakvih ograničenja na vozilima.

Dozvoljeno je skoro sve i nema zabranjenih dijelova i zahvata. Mjerenje vremena odvija se putem elektroničkih mjernih uređaja sa fotoćelijama na startu i cilju.

Sve što se očekuje od takmičara jest da se pravovremeno prijave sa svojim vozilom. Nakon kvalifikacijskih vožnji bit će raspoređeni u jednu od takmičarskih klasa.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće u najavljenoj utrci, sve dodatne informacije i prijave možete pronaći na web stranici organizatora: www.amknitro.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: