auto
6

Misteriozni Stig provozao poznate Hrvate

Klix.ba
Dvojica sretnih dobitnika i poznati Hrvati uživali su 29. maja u vožnji života – misteriozni vozač Stig provozao ih je u luksuznim automobilima na stazi Oryx centra u Mičevcu.

Stig je posjetio Zagreb povodom Top Gear Live showa koji će se održati 3. jula 2014. u Areni Zagreb. Show prepun adrenalina, baziran na BBC-evoj TV emisiji vodit će tri britanska voditelja Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond.

Pirotehnička sredstva, automobili s motorima zavidnih konjskih snaga i fenomenalno ozvučenje samo su dio ovog live showa, uključujući i neke od najskupljih automobila na svijetu.

Dobitnici nagradne vožnje Dominik Sopić i Dalibor Novak bili su među pedesetak uzvanika koji su se okupili na stazi Oryx centra u Mičevcu. Poznati Hrvati također su uživali u vožnji sa Stigom, a među njima su bili Barabara Kolar, Dalibor Petko, Davor Gobac i Luka Vidović.

"Bilo mi je odlično. Nisam očekivao da ću se ovako zabaviti i definitivno bi se opet vozio sa Stigom", izjavio je uvijek raspoloženi Gobac.

Barbara Kolar bila je jedina žena koja se vozila sa Stigom, a također je i probila led. "Svi su se nekako uplašili na početku, ali ja volim brzinu. U svakom slučaju super iskustvo, Stig je odličan", izjavila je Barbara.

"Vožnja je bila vrlo uzbudljiva. Stig je stvarno profesionalac i definitivno se možeš opustiti kad znaš da te vozi neko s njegovim iskustvom. Jedino bih još volio saznati ko je on zapravo", ispričao je Luka.

Nakon vožnji Stig je napokon dobio mogućnost da razgleda Zagreb, a prilikom razgledavanja pokazani su mu neki od najpoznatijih simbola glavnog grada, kao što su statua književnog velikana A.G. Matoša i kumice na Dolcu, te Trg bana Jelačića.