Luksuzni kombi
60

Mercedesov Sprinter nazvan The Presidential ima toalet i kuhinju

Klix.ba
Kompanija Ultimate Toys je odabrala Mercedesov kombi Sprinter za svoj projekt pod nazivom The Presidental te ga zaista učinila posebnim.

Dosad smo vidjeli Sprinter u različitim konfiguracijama, od radne pa do luksuzne, a The Presidental predstavlja "privatni avion" na cesti.

Kompanija Ultimate Toys ovaj kombi naziva "mobilnim uredom" za poslovnje ljude, a u njegovoj luksuznoj unutrašnjosti su tri reda sjedišta presvučenih kožom. Sprinter nudi dovoljno prostora za čak 10 osoba, a zadnja sjedišta se mogu sklopiti tako da kreiraju krevet u slučaju potrebe za odmorom.

Sprinter je opremljen fantastičnim stereo sistemom, specijalnim osvjetljenjem, kao i TV uređajem koji se može spojiti sa svim tako da možete praviti prezentacije ili gledati sadržaj s Netflixa.

Mogućnosti koje The Presidential nudi su impresivne, ali ne i unikatne u sferi luksuznog transporta. Međutim, u njegovoj klasi vozila je, s obzirom na veličinu, nemoguće pronaći toalet koji ovaj kombi ipak ima. Može mu se pristupiti iz kabine ili kroz stražnja vrata. U unutrašnjosti kombija je i mala kuhinja s mikrovalnom pećnicom i frižiderom, kao i dovoljno prostora za čuvanje određenih stvari.

The Presidential košta blizu 135.000 dolara.

Vezani članci