Dugoročna saradnja
0

Mercedes-Benz pojačao prisustvo u BiH novim ugovorom za Lašva Komerc

Klix.ba
Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Albaniji, potvrdila je uspješnu dugogodišnju saradnju sa kompanijom Lašva-Komerc iz Nove Bile potpisivanjem dilerskih ugovora sa neodređenim rokom trajanja.

Ovi ugovori su potpisani 30. novembra 2018. godine, a obuhvataju servisiranje:

  • putničkih, dostavnih i teretnih Mercedes-Benz vozila
  • Unimog vozila
  • Mercedes-Benz i Setra autobusa

Tom prilikom, generalni direktor kompanije Star Import, gospodin Štefan Vöröš istakao je: "Kompanija Star Import, koja posluje u okviru Emil Frey Grupe, jednog od najvećih distributera automobila u Evropi, konstantno radi na unaprijeđenju dilerske mreže. Mi smo prepoznali kompaniju Lašva-Komerc kao sjajnog partnera i sa unaprijeđenim servisnim centrom prema najnovijim Mercedes-Benz standardima u Novoj Bili pokazujemo posvećenost klijentima na tržištu u Bosni i Hercegovini“.

Lašva-Komerc posluje po najstrožim Mercedes-Benz standardima sa najvišim stepenom opremljenosti za putnička vozila i za komercijalni program sa više od 22 godine iskustva. Najveći standardi radnih uslova, konstantno ulaganje u edukaciju zaposlenih i menadžmenta, omogućuju Lašva-Komercu ostvarivanje poslovnih ciljeva, snažan rast i visok kvalitet poslovnih procesa.

Prema riječima direktora kompanije Lašva-Komerc, gospodina Dragana Gučanina: "S velikim zadovoljstvom želimo da objavimo da je Mercedes-Benz, odnosno Star Import prepoznao zalaganje i jedinstveni pristup naše kompanije Lašva-Komerc našim klijentima i brendu Mercedes-Benz koji sa ponosom zastupamo. Brend Mercedes-Benz predstavlja težnju da se ponudi „najbolje!“ u pogledu proizvoda, tehnologije i usluga. Lašva-Komerc će kroz saradnju sa kompanijom Star Import pružiti našim klijentima najkvalitetniju uslugu“.

Prezentaciji su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz poslovnog svijeta i javnog života koji su nakon oficijelnog dijela programa uživale u koktelu.