Obilježavanje godišnjice
2

Mercedes-AMG A35 i CLA 35 dobili specijalne Edition 55 modele

D. B.
(Foto: Klix.ba)
Mercedes-AMG je dodao dva specijalna modela u avoju ponudu kako bi na taj način obilježio uvođenje performance brenda.

Mercedes-AMG A35 u Mercedes-AMG CLA 35 se mogu naručiti s Edition 55 paketom opreme koji im donosi unikatni dizajn i bogatiju standardnu opremu.

Oba modela u sklopu standardne opreme imaju AMG aerodinamički paket koji poboljšava dinamiku vožnje i performanse. On uključuje promjene izgleda prednjeg dijela, veći prednji spliter i veliko stražnje krilo. Bočni lip spojleri upotpunjuju sportski izgled hatchbacka i četverovratnog coupea.

Također, oba modela su opremljena Night paketom opreme koji uključuje crne sjajne detalje karoserije, spojlere, retrovizore, usisnike zraka, rešetku hladnjaka, logotipe, ali i i završetke izduvnih cijevi. Oba modela dolaze a pločicom "55th anniversary" na upravljaču.

Ispod haube nije bilo promjena, tu je i dalje 2,0-litarski četverocilindrični benzinski motor koji razvija 302 KS.

Dostupne su dvije boje karoserije, Cosmos metalik crna i Digital metalik bijela. Oba specijalna modela dolaze s 19-inčnim sivim felgama.

Unutrašnjost je presvučena kombinacijom crne i crvene kože, a upravljač mikrovlaknima. Na pragovima je crveni osvijetljeni AMG logo, a paket uključuje još aluminijske, crvene i crne detalje.

Edition 55 specifikacije dodaju 12.614 eura na cijenu automobila u Njemačkoj.

Vezani članci