Atraktivna ponuda iz Renaulta
0

Megane Generation Plus već od 21.999 KM

Sarajevo-x.com
Renault je za ljubitelje kompaktnog modela Megane, pripremio najatraktivniju ponudu do sada, koja ovaj automobil približava širem krugu kupaca. Najprodavaniji Renault model u Bosni i Hercegovini, sada je dostupan u posebnoj, limitiranoj verziji Generation Plus, čija cijena, uz pristupačno i jednostavno Renault finansiranje, iznosi 21.999 KM sa PDV-om.
Bogato opremljen Renault Megane Generation Plus za ovu neponovljivu cijenu nudi sve što je potrebno za sigurnu i udobnu vožnju. Tako se ABS kočnice, šest zračnih jastuka i maglenke brinu za vrhunsku sigurnost, a parking senzori za bezbrižno parkiranje. S druge strane, klima-uređaj, CD MP3 uređaj sa komandama na volanu te tempomat, naslon za ruke i specifične presvlake i tepisi, čine boravak u automobilu maksimalno ugodnim. Tu su i atraktivne 16-inčne aluminijske felge, deflektori zraka i ukrasne lajsne pragova, što dodatno povećava vrijednost uloženog novca.

Navedena oprema Megana Generation Plus čini idealan automobil, kako za duga putovanja, tako i za borbu sa gradskom svakodnevnicom, koji će svojim vlasnicima u svakom trenutku ponuditi potpuni osjećaj slobode i sigurnosti. Dodatni razlog za kupovinu je i bogata tvornička garancija od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara.

Prodaja limitirane serije Megane Generation Plus traje do isteka zaliha.