Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kramar poslao ponudu, eto ga kod nas za dvije hefte. 0 km na satu
Kramar vec poslao ponudu da ga otkupi.
1.9 TDI + chip
Nije zvaka za seljaka
ovakvi auti su piece of art. da bi znao s njima, trebaš imati malo više od zrna kulture i poštovanja prema automobilu, okruženju, onim s čim dolaziš u dodir. al ovo su kabadahije stila arapskih/ruskih lovatunera ili naših skorojevića koji su jučer sjahali s kamile/magarca koji nemaju poštovanja ni prema čemu niti znaju cijeniti išta. tom i takvim da daš avion, zabili bi se u neboder, katapultirali sebe iz pilotske kabine i rekli - ups.
kako ga fino izreklamirase svi portali svijeta besplatno.
Klasika kada se neko hoće pokazati važnim pred drugim. Ponijela ga atmosfera...
vozi MISKO...
Sad je Hurricane Perfetamente!
Dudovi pospadali od udara
E sad je Huracarina
Ma ko posadi to drvo i zid tu...
Osiguran je on kasko. Ako je šeika sin kupiće mu babo novi,ide nafta 24 sata kroz cijevi.
A jel se aktivirao airbag
Ta ce lamborghini..nek dodje pa nek se sa dvojkom kurchi 😁
Ovo nije profesionalac nezna gdje je sjeo to je vozilo koje ne smijes mu dati previse gas sta de desi .... https://www.youtube.com/watch?v=wxMwcAbMJnE
Ne možeš voziti i piti, ne ide