Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Sta se desava s ovom autoindustrijom. Kakav mali SUV ? Radjen na platformi hatchbacka, odignut ovjes, motor iz gradskih automobila (uopceno), losije performanse i lezanje na cesti. I za to da platim 1/3 vise... Haha.
Pocelo je pocelo! Za moje potrebe je domet jos kratak, fali mi jos 200-300 km na ovo sto se danas nudi pa da predjem potpuno na EV. Do tada moze i hibrid posluziti.
nije samo domet problem nego i trajanje punjenja baterija. zamisli kreneš iz sarajeva za minKen i oko zagreba baterija prazna. moraš stati i 3 sata čekati da se napuni. jbg put traje godinu. bolje vozom.
hibrid je ok
PRIKAŽI ODGOVORE (2)