Klix Auto godine 2019. Ford Focus uručen dobitniku nagradne igre

Klix.ba
19.2.2019. u 09:58
139
Klix Auto godine 2019. Ford Focus uručen dobitniku nagradne igre
139
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Nakon što je na ovogodišnjem izboru Klix Auto godine ova titula pripala Fordu Focusu četvrte generacije Klix.ba je organizovao i nagradnu igru za sve čitaoce koji su glasali u anketi za nagradu Klix Auto godine čitalaca.
Uz izbor za nagradu Klix Auto godine čitalaca organizovali smo i nagradnu igru gdje su svi oni koji su glasali za auto godine mogli poslati svoje podatke i učestvovati u nagradnoj igri Klix Auto godine u kojoj najsretniji učesnik dobija priliku da isproba Klix Auto godine 2019. na sedam dana.

Na našu adresu tokom ove nagradne igre pristiglo je nekoliko stotina prijava, a nakon izvlačenja dobitnika metodom slučajnog uzorka dobitnik ove nagrade je Adnan Džafić iz Sarajeva, kojem je jučer direktor kompanije Grandautomotive d.o.o., ovlaštenog uvoznika i servisera Ford automobila za Bosni u Hercegovinu, gospodin Mirhad Šabotić uručio ključeve Forda Focusa.

Gospodin Adnan Džafić će tokom ovih sedam dana imati priliku isprobati Klix Auto godine 2019. - Ford Focus i to u vrlo zanimljivoj verziji sa 1,5-litarskim turbodizelskim motorom od 120 KS uz 8-stepeni automatski mjenjač kojim se upravlja putem jednostavnog rotacionog upravljača na središnjem tunelu. Uz to ovaj Focus pokazuje sve svoje talente i bogatom opremom koja uz potpuna LED svjetla i atraktivne aluminijske naplatke donosi i savremen multimedijalni sistem unutra, brojne asistente za vožnju, ali i odlična sportski profilisana sjedišta i obloge unutrašnjosti od kvalitetnih materijala.

Nadamo se da će nakon ovih sedama dana druženja s novim Fordom Focusom sretni dobitnik Klix.ba nagradne igre dijeliti mišljenje stručnog žirija da novi kompakt ove marke zaista zaslužuje nagradu automobila godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: