Klix nagradna igra
139

Klix Auto godine 2019. Ford Focus uručen dobitniku nagradne igre

Klix.ba
Nakon što je na ovogodišnjem izboru Klix Auto godine ova titula pripala Fordu Focusu četvrte generacije Klix.ba je organizovao i nagradnu igru za sve čitaoce koji su glasali u anketi za nagradu Klix Auto godine čitalaca.

Uz izbor za nagradu Klix Auto godine čitalaca organizovali smo i nagradnu igru gdje su svi oni koji su glasali za auto godine mogli poslati svoje podatke i učestvovati u nagradnoj igri Klix Auto godine u kojoj najsretniji učesnik dobija priliku da isproba Klix Auto godine 2019. na sedam dana.

Na našu adresu tokom ove nagradne igre pristiglo je nekoliko stotina prijava, a nakon izvlačenja dobitnika metodom slučajnog uzorka dobitnik ove nagrade je Adnan Džafić iz Sarajeva, kojem je jučer direktor kompanije Grandautomotive d.o.o., ovlaštenog uvoznika i servisera Ford automobila za Bosni u Hercegovinu, gospodin Mirhad Šabotić uručio ključeve Forda Focusa.

Gospodin Adnan Džafić će tokom ovih sedam dana imati priliku isprobati Klix Auto godine 2019. - Ford Focus i to u vrlo zanimljivoj verziji sa 1,5-litarskim turbodizelskim motorom od 120 KS uz 8-stepeni automatski mjenjač kojim se upravlja putem jednostavnog rotacionog upravljača na središnjem tunelu. Uz to ovaj Focus pokazuje sve svoje talente i bogatom opremom koja uz potpuna LED svjetla i atraktivne aluminijske naplatke donosi i savremen multimedijalni sistem unutra, brojne asistente za vožnju, ali i odlična sportski profilisana sjedišta i obloge unutrašnjosti od kvalitetnih materijala.

Nadamo se da će nakon ovih sedama dana druženja s novim Fordom Focusom sretni dobitnik Klix.ba nagradne igre dijeliti mišljenje stručnog žirija da novi kompakt ove marke zaista zaslužuje nagradu automobila godine.