auto
16

Jesenja idila sa Renaultom ispred BBI Centra u Sarajevu

Klix.ba
Idilične jesenje boje i ugodno sunčani početak 11. mjeseca motivisao je uvoznika da i ove jeseni pokaže raskoš aktuelne game novih i rabljenih Renault vozila, zimskih guma poznatih svjetskih proizvođača, kao i prateće opreme. U bh. prijestolnicu premijerno dolazi i Renaultov potpuno električni automobil ZOE.

Ugodno započeti vikend prava je nagrada za dugotrajnu i napornu radnu sedmicu. Zato ovu subotu rezervišite za Renault automobile u našem glavnom gradu i nagradite cijelu porodicu.

Građani koji nemaju dovoljno vremena za posjete automobilskim salonima, a informacije koje primaju preko medija ili službenih web stranica doživaljavaju kao sterilno upoznavanje sa primamljivim modelima, vikend šetnju i odlazak u redovni shopping ove subote mogu dopuniti kroz druženje sa Renault automobilima i izuzetno lako nadoknaditi hronični nedostatak vremena.

Uvoznik Renault vozila za BiH, Guma M, poziva sve građane Sarajeva da u subotu 14.11. od 9 do 17 sati posjete plato ispred BBI Centra i provedu ugodne trenutke u druženju sa četverotočkašima. Gamu aktuelnih novih vozila, očuvanih rabljenih vozila sa garancijom, te raskošne prateće opreme, premijerno će osvježiti model ZOE, prvi Renautov potpuno električni automobil registrovan u Bosni i Hercegovini.

Potpuno jednako kao u prodajnom salonu, sve informacije vezane za Renault i Dacia automobile, kao i praktično upoznavanje sa njima posjetitelji će moći dobiti od stručnog osoblja. U dogovoru sa njima, biće također organizovane i test vožnje pojedinih modela za sve zainteresovane punoljetne građane sa validnom vozačkom dozvolom.

Renault Tour je takođe savršen događaj za potencijalne kupce novih ili rabljenih vozila, gdje mogu dobiti izuzetno važne informacije o načinima finansiranja, aktivnim popustima, prednostima korištenja novog i provjerenog polovnog vozila sa garancijom, te bez obaveza dobiti ponudu ili predračun za željeno vozilo i dostupnu dodatnu opremu. Guma M kao službeni uvoznik nudi i neprocjenjive savjete i vjerovatno najpovoljnije uslove finansiranja na automobilskom tržištu uz višegodišnji rok otplate, zbog čega subotnje jutro, podne ili kasno poslijepodne može biti višestruko korisno. Kao zastupnik velikog broja svjetski poznatih proizvođača guma za putnička i laka teretna vozila, Guma M će izložiti i ponuditi kupcima veliki izbor zimskih pneumatika po povoljnim cijenama i primamljivim uslovima kupovine.

Uvoznik u subotu poziva i sve postojeće vlasnike Renault i Dacia vozila. Ovo je za njih jedinstvena prilika da preuzmu kupone za besplatan pregled vozila ili ležerno ugovore termine za posjetu ovlaštenim servisima u sklopu servisne akcije i pripreme vozila za zimske uslove korištenja po veoma povoljnim uslovima.