Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kaze pezo, reno...citroen. Znao je i Tito sta je dobro. Nema bez svabe nista.
"...i prešao je jedva 60.000 kilometara." Zasto jedva? Nije Tito bio tezi od 80-90kg...
Budale koji govore "od Tita se živi" treba da se dobro zagledaju u ogledalo. Odakle je to Tito uzaimao da bude toliko "bogat" i moćan da se njegovo bogatstvo koristi kroz generacije. Sa grbače naroda, iz kredita svjetskih zelenaša od kojih i danas kišete, od one inflacije što ste morali nositi kolica para da kupite žvaku (ako je ima). Jedite vnago.
@forris 27og. Osim ako ne padne na vikend. Onda je dan dva ranije.
I dan danas se od Tite zivi, a najvise ga mrze i pljuju oni koji su se obogatili tako sto su privatizirali i raskucili ono sto su on i posten narod napravili i ostavili... a onda se narodu ubaci bubica da tito nije dao klanjat i postit i onda ga svi mrze... a tada su ustvari klanjali i postili svi pravi vjernici jer tad nije to bilo moderno ko sada, tada je za to znala samo ta osoba i Bog...ali to je bez veze ako ne mozes svima pokazat kako si ti mumin...
svaka cast
@vxvy , svaka cast na komentaru.
u boljem auto stanju nego moje sada
kakva je ovo recenica?