Saloni pred zatvaranjem
3

Hyundai će prodavati automobile na Amazonu: Novi Santa Fe možete kupiti online od 2024. godine

A. M.
Amazon će dodati i automobile u svoj veliki asortiman proizvoda koji već prodaje online. Hyundai je potpisao partnerstvo sa Amazonom, kako su obje kompanije objavile uoči sajma automobila u Los Angelesu. Počevši od sljedeće godine, ugovor će omogućiti proizvođaču automobila da prodaje automobile online na Amazonu.

Iskustvu kupovine automobila kakvo poznajemo uskoro će doći kraj. Uskoro ćemo ih kupovati online, a dostavljat će ih na kućnu adresu. Tesla to radi, Rivian također, a uskoro i Hyundai. Trenutno je eBay jedna od platformi koja prodaje automobile online.

Višegodišnji ugovor potpisan s Amazonom čini južnokorejskog proizvođača automobila prvim automobilskim brendom koji je dostupan na Amazonu. Kupci će imati koristi od novog iskustva kupovine i moći će jednostavno kupiti automobil putem interneta, dobiti dostavu na kućna vrata ili ga preuzeti kod lokalnog zastupnika u trenutku kad im odgovara.

Kupci će moći označiti određene filtere, odabrati model, opremu, boju i opremu. Također će moći odabrati način plaćanja i mogućnosti finansiranja - sve online, uz samo nekoliko klikova, poput kupovine knjige ili mikrovalne pećnice naprimjer. Taj će potez pomoći Hyundaiju da odredi prioritete u poslovnim slučajevima, kao što su proizvodnja i lanac opskrbe, optimizuje proizvodnju i smanji troškove, a sve uz povećanje fokusa na razvoj.

Hyundai se također udružio s AWS-om kao svojim preferiranim povajderom ‘’cloud’’ usluga. Stoga će sljedeća generacija Hyundai modela integrisati Alexa pametni zvučnik. Potpuno novi Hyundai Santa Fe, koji je upravo javno debitovao na sajmu automobila u Los Angelesu, kao i nova Hyundai Sonata, dva su automobila koji će dobiti ovaj dodatak u opremi.

Prvi primjerci bit će isporučeni u martu 2024. To će olakšati život u vozilu, jer će vozači moći odabrati različite načine zabave, kupovati putem interneta, provjeriti svoj kalendar i izvršiti ‘’pripremu’’ pametnog doma, a sve bez upotrebe ruku.

Alexa će im moći pomoći s postavljanjem podsjetnika i ažuriranjem popisa obaveza ili će im zagrijati kuću na putu kući kada se to zatraži. Dvostruka provjera jesu li vrata zaključana i upravljanje pametnom rasvjetom također će biti na meniju. Sve će se odvijati glasovnom kontrolom. Na taj će način vozači će se moći koncentrisati na upravljanje sekundarnim komandama.

Vezani članci