{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


GUMA M i Renault pozivaju - Budi muškarac

16.11.2017. u 11:20
3
11
GUMA M i Renault pozivaju - Budi muškarac
3
Dobrotvorna fondacija Movember pokrenuta je 2004. godine u Australiji i Novom Zelandu kao odgovor na sveprisutniji problem karcinoma prostate. Danas, kada je to društevni pokret koji uključuje milione muškaraca, pa čak i žena širom svijeta, teško je ne biti dijelom mjeseca sa brkovima ili ne biti podrška pokretu pod sloganom ''Budi muškarac'' što je prepoznala i kompanija GUMA M.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Novembar ili studeni bez brijanja u svijetu, odnosno mjesec sa brkovima kao podrška o svjesnosti sveprisutnijeg globalnog problema jačeg spola – karcinoma prostate, ove godine pokušava animirati i muškarce u Bosni i Hercegovini o važnosti redovne kontrole zdravlja pod sloganom ''Budi muškarac''. Naime, inicijativa koja je ne tako davno pokrenuta iz Australije i Novog Zelanda, zahvatila i našu zemlju. Akcent je na redovnom kontrolisanju zdravlja kod muškaraca, a posebno kontrole prostate i testisa.

Sa reputacijom brige o zajednici u Bosni i Hercegovini, koju je dokazala i kroz implementaciju Renaultovog plana lansiranja i komercijalizacije vozila sa nultom emisijom štetnih gasova poput bestseller modela ZOE, GUMA M kao društveno odgovorna kompanija jednako nastavlja sa podrškom projektima kao što je Movembar. Koliko je Fondacija uključena u širenje inovativnih metoda svjesnosti o navedenom problemu kao što je stvaranje armije muškaraca s brkovima, toliko su GUMA M i Renault kroz inovatini imidž poslovanja i konstantno podizanje svijesti o ''zelenim'' automobilima istinski usmjereni da budu aktivni dio ove izuzetno važne akcije.

Jednomjesečni život sa brkovima iz godine u godinu sve više zahvata cijelu planetu, uključujući i pojedine pripadnice ljepšeg spola koje se solidarišu sa lažnim brkovima. A kada na cestama BiH vidite novi Renault Megane Grand Coupe sa porukom ''Budi muškarac'', znajte da ste za uključenje u pokret dobili od svjetski priznatog lidera koji u svojoj DNK nosi osobine kvaliteta, sigurnosti i ekološke osviještenosti, smijao se brk na vašem licu ili ne.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: