Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je na četvrtom mjestu?
srednji prst digneš i državi i naftašima: fcku you big oil, I drive Tesla.
Jebes teslu u sarajevu kad imas parnu registraciju. Hahahahha
Ja da sam u americi, uzeo bi sebi kakvu dizel masinu, gorivo im buzasto, pa kod njiha je galon ok 1.5 dollara, a jedan galon oko 4 litra, kakva elektrika, pored tako jeftinog dizela.
sve je to ok, ali ovo "njiha".....pa ebem ga nisi konj
Skoro 3 dollara galon dizela legendo... Njihaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Posjeduje li ovaj auto quick charge, da se za 10 min napuni 50%, tako bi meni nesto pasalo
Jel dolazi sa parnim ili neparnim tablicama
molio bih da vise niko ne komentarise tesla auto... ubise vise po 76-ti put o tesli... pametnije bi im bilo da se pozabave savjetima recimo za zimske uslove, pravilima u saobracaju, svaki dan po jednu raskrsnicu da detaljno objasne... kruzne tokove svake sedmice po jednom jer ih 80 % ljudi ne koristi ispravno...
Tesla ili Mercedes Hibrid. Pitanje je sad