{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Fiat Chrysler odustaje od dizelskih motora od 2022. godine

26.2.2018. u 13:11
1
24
Fiat Chrysler odustaje od dizelskih motora od 2022. godine
1
Fiat Chrysler odustaje od dizelskih motora od 2022. godine
Najavama nekoliko automobilskih proizvođača koji uskoro dižu ruke od dizelskih motora u putničkim automobilima priključila se i automobilska grupacija FCA (Fiat Chrysler Automobiles).
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Prema informacijama izvora Financial Timesa koji su bliski upravljačkim strukturama u italijansko-američkoj automobilskoj grupaciji, čini se da će i u FCA krenuti stopama nekoliko automobilskih kompanija koje su najavile skoro povlačenje dizelskih motora iz svojih putničkih automobila koji sve teže izlaze nakraj sa sve strožijim normama o emisiji izduvnih gasova.

Izvori tvrde da će grupacija Fiat Chrysler Automobiles dizelske motore u putničkim automobilima nuditi do 2022. godine. Nakon toga kupci će moći da biraju između benzinskih, hibridnih (benzinsko-električnih) i samo električnih pogonskih opcija, a grupacija FCA bi dizelske motore nakon 2022. godine nudila samo za komercijalna vozila.

Zvaničnih informacija iz FCA još uvijek nema, ali se očekuje da će odluka o povlačenju dizelskih motora iz putničkih automobila biti dio četverogodišnjeg plana koji će FCA objaviti u junu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: