{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Fabia Fresh od sada dostupna uz Start paket

S
24.5.2011. u 15:09
0
0
Fabia Fresh od sada dostupna uz Start paket
0
Fabia Fresh od sada dostupna uz Start paket
Savremeni život nameće brz tempo, koji ne ostavlja mnogo slobodnog vremena. Ovakvim načinom života čovjek je u potrazi za jednostavnim rješenjima. Misleći upravo na ovakve situacije svojim kupcima Škoda je pripremila Start paket sa mnoštvom jednostavnih rješenja i uštede novca.
Start paket je nova usluga koja omogućava kupcima da dobiju Fabiju Fresh po jedinstvenoj cjeni od 14 999 KM, i na taj način ostvare dodatnu uštedu od 845 KM. Sam Start paket se sastoji od povoljnog finansiranja putem ASA Aleasinga, i ASA osiguranja. Ovi uslovi podrazumijevaju rok otplate na 60 mjeseci, kamatnu stopu od 9 % (EKS 10,07%), maksimalno prvo plaćanje 17%, te obavezno kasko osiguranje na period od 60 mjeseci putem ASA osiguranja. Pod ovakvim uslovima mjesečna rata za kupca osnovnog modela Fabia Fresh 1.2 HTP/60 KS iznosi 266 KM.

"Ovim paketom i sinergijom ponude koju nudimo želimo približiti naše modele svim potencijalnim kupcima u BiH. Fabia Fresh Start paket na transparentan način prezentira sve benefite koje kupac sa ovom kupovinom može ostvariti", ističe Senad Trnka, Škodin marketing menadžer, te dodaje: "Pristupačna cijena, kvalitet vozila, fer i korektan pristup prema našim kupcima će i dalje ostati prioritet za Škoda brend.

Ukoliko se kupci odluče za ovaj vid finansiranja Start paket vrijedi za sve Fabia modele, čija vrijednost ne prelazi 20.000 KM sa PDV-om, i u tom slučaju cijena se fiksno umanjuje za 845 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: