{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Evropski Hyundai karavan

S
11.6.2010. u 12:52
0
0
Evropski Hyundai karavan
0
Evropski Hyundai karavan
U sklopu aktivnosti vezanih uz Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, čiji je ponosni sponzor, Hyundai je pripremio još jedan novi program, pod nazivom "Evropski Hyundai karavan". Hyundai će u sklopu turneje od 21 dan posjetiti svih 12 evropskih zemalja učesnica Svjetskog prvenstva 2010.
Karavan će biti podijeljen u četiri grupe, a činit će ga uglavnom vozila Hyundai "i generacije" i posjetit će sve evropske zemlje učesnice. Nakon grupne faze, karavan će krenuti prema zemljama koje nastavljaju takmičenje, i po istom principu pratiti najuspješnije europske zemlje do same završnice prvenstva. U vrijeme gostovanja Hyundai karavana, organizovat će različite aktivnosti na trgovima poput nagradnih igara i dijeljenja promotivnih materijala.

"Hyundai slavi nogomet i zato je ponosni sponzor najznačajnijeg sportskog događaja godine. Na ovaj način Hyundai jača brand i prepoznatljivost u svijetu. Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi zasigurno predstavlja spektakl, a mi u Hyundaiju želimo svim timovima mnogo sreće u junu odnosno julu", rekao je Allan Rushforth, zamjenik direktora Hyundai Motor Europea.


Karavan od 52 Hyundai vozila će doprinijeti dobroj atmosferi prilikom praćenja utakmica na trgovima evropskih gradova. Uz dizajniranje i proizvodnju Hyundai vozila u Evropi, ovo je još jedna potvrda posvećenosti Hyundaija evropskom tržištu i evropskim kupcima.

Hyundai je ponosni sponzor svih UEFA/FIFA-inih takmičenja već 11 godina, a uspješna saradnja se zasigurno nastavlja do 2017. godine, do kada je potpisan ugovor.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: