Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ove sirotinje ovih fudbalera. Sve im dzabe. Jadno sebi nista ne moze da kupi. Nije meni nana beze govorila lati se knjige sinko.
Jordi Alba najveci gospodin, ima i sofera 😂
Znaju ljudi sta valja, nece valjda francusku kantu vozat. Nema bez svabe nista.
@sae540 hahahahhaa, BRAVO!!!!
Jedan prosjecan radnik na liniji u pogonu fabrike ne moze sebi za zivota priustiti nov taj automobil vise srednje klase, a ovi poklanjaju nemilice ljudima koji ionako ne znaju sta ce od novaca...zasto ne podijele svojim radnicima recimo bar u 10 godina po automobil pocevsi od A3 pa nadalje prema radnom uspjehu i nivou obrazovanja?
@Afi Konan U Njemačkoj radnik sa zanatom ima preko 2.000€ plate, a kamo li inžinjer, menadžer Itd., tako da ta i nije baš na mjestu.
@Tvojefendija Pa evo skontaj u zadnjih mjesec dana Realu, Bayernu i Barceloni su podijelili automobile s tim da niko koliko sam mogao da vidim nije uzeo nista ispod 30.000€ pa saberi ugrubo...a ovo nije prvi put, svako malo ih pocaste novim automobilima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ajd neka su dobili, svakako nemaju novac da to sebi kupe 😉🤐