Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu ovi na paklice fantastično.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
Necu reci da motori imaju jace ubrzanje od elektro auta al ovdje se fino vidi da teslino auto startuje malo ranije nego BMW sto je bilo dovoljno da bude i brzi!!
Ne startuje ranije nego elektromotor prije reaguje nego sus motor. Pogledaj Rimca i LaFerrarija i vidjeces isto. Uostalom ako si vozio elektricni znas o cemu pricam.
Elektro motor brze reaguje, uz to je 4x4, no od pocetka do kraja dominira nad BMW i udaljava se
Koja suplja, pa opste poznata je stvar da elektircni motor ima vise puta brze ubrzanje od motora sa unutrasnjim sagorijevanjem. Sto ne stave pored Tesle Rimca?
Kako opasno izgledam bmw, teslica ko siroče