{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dani otvorenih vrata u Gumi M

S
5.7.2011. u 19:35
0
3
Dani otvorenih vrata u Gumi M
0
Guma M d.o.o. Mostar, ovlašteni uvoznik Renault, Nissan i Dacia vozila je za svoje vjerne kupce i sve ljubitelje vozila francusko-japanske alijanse pripremio specijalni tretman za cijelu porodicu.

U okviru dana otvorenih vrata, u četvrtak i petak, 07. i 08. jula 2011. godine, Guma M je pripremila zanimljive sadržaje za cijelu porodicu. I dok će tate moći testirati aktuelne Renault, Nissan i Dacia novitete, a mame uživati u kozmetičkom tretmanu, najmlađi će se moći zabavljati u cjelodnevnom programu, kreiranom specijalno za njih.

Također, u okviru ove akcije Guma M je pripremila i svojevrsno iznenađenje u vidu besplatnog pregleda i dijagnostike Renault, Nissan i Dacia vozila. Ukoliko se prilikom pregleda, detektuju dotrajali ili oštećeni dijelovi, vlasnici vozila će zamjenu istih, samo u vrijeme trajanja ove dvodnevne akcije, moći obaviti po specijalnim uslovima.

Pored toga, za sve koji se u sklopu dana otvorenih vrata, odluče za kupovinu automobila, pripremljene su i specijalne pogodnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: