Atraktivniji i snažniji
18

Brabus tunirao Smart EQ ForTwo

D. B.
Poznati tuner Brabus već ima historiju tuniranja Smartovih automobila, a još jedan projekt je baziran upravo na ovom malom gradskom automobilu.

Radi se o Smartu EQ ForTwo kabrioletu koji je dobio ekskluzivan izgled i više snage.

Takozvani Brabus 92R je nazvan "superautomobilom za grad" zahvaljujući svom Sport+ unaprijeđenom modu vožnje koji povećava maksimalnu snagu na 92 KS i 180 Nm obrtnog momenta. Kompanija garantuje da automobil ubrzava od 0 do 100 km/h za 10,9 sekundi, a maksimalna brzina koju može dostići i dalje iznosi 130 km/h.

Ekstravagantni eksterijer ima aerodinamične funkcije, centralni prednji spojler i pragovi prave veliku razliku, a cijela prednja maska je redizajnirana kako bi odgovarala sportskom izgledu automobila. Nazad se nalazi novi difuzor.

Unutrašnjost dvosjeda je presvučena Brabusovom kožom s crnim koncem, a na naslonima se nalazi Brabusov logo. Kabriolet posjeduje električni sklopivi mekani krov.

Brabus je ugradio i novi sportski ovjes, koji je dizajniran i kalibriran prema specifičnoj kombinaciji gume i felge te prema težini automobila. Ovaj ovjes omogućava vrhunsku kominaciju agilnosti, sigurnosti, udobnosti i upravljivosti.

Tuner će proizvesti svega 50 primjeraka modela 92R, a svaki od njih će koštati najmanje 46.284 eura. Automobil pokreće eketrični motor s novih kontrolnim modulima iz Brabusa, a posjeduje klima uređaj, radio i navigaciju.

Vezani članci