Mercedesov program brige o kupcima
15

FOTO / Besplatan parking na Aerodromu Sarajevo

Klix.ba
AUTOline d.o.o., glavni zastupnik Daimlera AG u u BiH, pripremio je još jednu atraktivnu pogodnost u okviru svog programa brige o kupcima u Bosni i Hercegovini. U saradnji s Aerodromom Sarajevo, za sve vozače Mercedes-Benz automobila rezervisana su besplatna parking mjesta, čime se još jednom potvrđuje da je usmjerenost ka kupcima jedan od temelja poslovanja marke Mercedes-Benz.

Pozitivno iskustvo komforne, ugodne i sigurne vožnje u Mercedesu se na ovaj način nastavlja i prilikom potrage za parking mjestom na najprometnijem bosanskohercegovačkom aerodromu.

Zbog povećanog prometa na sarajevskom aerodromu broj parking mjesta često je nedovoljan, što uz trenutne visoke temeprature doprinosi dodatnim frustracijama i nervozi vozača. Mercedes-Benz je stoga svojim kupcima obezbijedio posebnu pogodnost, a ujedno i nagradu za njihovu vjernost - besplatno parking mjesto na aerodromu.

Tabla na ulazu u parking, kao i putokaz, usmjerit će vozače Mercedesa na prostor s 5 obilježenih parking mjesta za njihove ljubimce. Tako će ugodno moći kupiti aviokarte, dočekati poslovnog partnera ili voljenu osobu, te obaviti neku drugu obavezu na aerodromu uz obezbijeđeno parking mjesto i tri besplatna sata parkiranja.

Jedan od najprepoznatljivijih vozača Mercedes-Benza, Enis Bešlagić, prvi je iskusio zadovoljstvo rezervisanog besplatnog parking mjesta, te ugodno iznenađen izjavio: “Mercedes-Benz stvarno u kontinuitetu brine o svojim kupcima pa nije ni čudo što mu je slogan The best or nothing.”