Na listi opcija
1

Audi pripremio nekoliko novih matiranih boja za modele TT i Q3

E. L.
Kupci koji žele da karoseriju njihovog TT-a ili SUV-a Q3 krasi matirana boja trebaju izdvojiti dodatnih 4.800 eura.

Iako se uveliko spominje da je Audi TT pred samom penzijom u Ingolstadtu još uvijek nisu odustali od svog sportskog automobila koji nude u dva karoserijska oblika (Coupé i Roadster) i smatraju zgodnom alternativom za Porscheov dvojac Cayman/Boxster.

Potencijalni kupci TT-a mogu računati da je lista dodatnih opcija proširena s tri nove matirane boje za karoseriju (Daytona siva, Florett srebrna i Python žuta) koje se mogu naručiti uz obje karoserijske opcije, a u Njemačkoj za neku od spomenutih boja treba izdvojiti dodatnih 4.800 eura.

Matirane boje po istoj cijeni nude se i kupcima znatno praktičnijeg Audija Q3, ali je u slučaju Audijevog SUV-a Python žuta zamijenjena Dew srebrnom bojom koja se ne nudi u kombinaciji s manje praktičnim (ali mnogo zabavnijim) TT-om.

Za nanošenje pet slojeva od kojih se sastoji Audijeva kompleksna matirana kolekcija zaduženo je deset robota u tvornici u Győru (Mađarska), a nakon toga slijedi rigorozna završna kontrola debljine sloja i kvaliteta lakiranja u kojoj robotima pomažu i vrhunski stručnjaci.