auto
0

ASA: Virtualno modeliranje VW vozila

Sarajevo-x.com
ASA AUTO, importer Volkswagen vozila za Bosnu i Hercegovinu, osvježio je svoju interaktivnu internet stranicu Volkswagen.ba atraktivnim i funkcionalnim konfiguratorom novih vozila, saopćeno je iz te kompanije.

Ovim modernim alatom svako može u nekoliko koraka kreirati automobil po vlastitim željama tako što će odabrati svoj tip, boju i interijer, dodatnu opremu i na kraju isprintati informativnu ponudu.

Prilikom odabira boja i interijera iste se automatski prikazuju na odabranom modelu i moguće ih je mijenjati sve dok se ne odlučite za opciju „print“. Nakon odabira boje i interijera, u dodatnoj opremi prikazat će se felge dostupne za vaše vozilo. Odabrana felga će se automatski prikazati na vašem vozilu, na kojem ste već odabrali boju i interijer.

"Svi radovi na web-stranici, poboljšanje funkcionalnosti i brzina ažuriranja stranice u skladu su sa web-materijalima i aktivnostima na zvaničnoj stranici Volkswagen koncerna, te naravno prilagođene domaćem tržištu i modernijim estetskim zahtjevima uređenja web-stranica. Potencijalnim kupcima i općenito posjetiteljima naše web-stranice biće dosta olakšano korištenje stranice i uvijek će biti u toku sa najaktuelnijim ponudama modela iz Volkswagen putničkog programa. Obzirom na sve jaču i ubrzaniju informatizaciju bh. društva, ovaj trend će se nastaviti u cilju adekvatnog, brzog i opsežnog informisanja naših stalnih i potencijalnih kupaca", izjavio je Ismir Omeragić, rukovodilac prodaje putničkom programa Volkswagen automobila.

Dodatna zanimljivost za sve posjetitelje web-stranice je pregled aktuelnih prodajnih akcija, posebno dizajnirana mini-stranica za novi model Scirocco, kao i uvodne naslovne stranice Volkswagen modela sa detaljnim informacijama.

U rubrici "Nađite VW trgovca" ponuđena je pretraga svih ovlaštenih distributera novih vozila Volkswagen u BiH prema uslugama: prodaja vozila, servis vozila i prodaja rezervnih dijelova, kao i rubrika "Rabljena vozila" sa ponudom rabljenih vozila ovlaštenih trgovaca.

www.volkswagen.ba