Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon sto je apartheid unisten u juznoj africi, ovo je drzava sa najgorim mogucim seksualnim apartheidom nezamislivim u danasnje doba!
@@kazna tako im i kazne stizu retroaktivno, svakih 5 godina. Saudija dno dna.
Neka ovo Saudijcima otvori oci. Na tenderima redovno daju Japancima i Amerima da im grade ceste i mostove...eto koliko su izdrzljive te konstrukcije i koliko se planira odvod u slucaju padavina -prvo ozbiljnije nevrijeme sve porusi...a naplate im lopatom. Nista vise nije kao prije-zato kod nas sunce grije!
Kretenu jedan, nema odvoda u Dzedi posto kisa pada jednom u 5 godina.
(vele)poslanik
jes to ti advokat
Upoznajte kaznu - Bozju.