Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
THOR- NJAK POSEREM TE !!
MA VIDI JUNAČINE, MA VIDI SOKOLA SIVOG, OCA MU JEBEM. JOŠ MU SAMO TREBA POSLAT KARLEUŠU DA MU GA POPUŠI AKO SE NE UPIŠA OD UZBUĐENJA KAD JE VIDI. AKO NIŠTA MOŽE MU MIJENJAT PELENE.
Eee, Pipo moj....
ovaj ludjak nas je sve unazadio 200 godina mamu mu jebem onu nenormalnu sjebo je cijeli bosanski narod uzduz i poprijeko zalosno je sto ih u hagu tretiraju ko politicke zatvorenike treba pustit hijene da ih izgrizu u areni a da narod gleda ko u starom rimu mamu mu jebem 10 godina zivota nam je svima ukro
cetnik cese s cetri prsta cudnovata li je vrsta simbol centik s tri prsta zaostala cudna vrsta nezna s oprat s pet prsta cudnovatog sorte krsta ostat ce mu nis da brsta cetnik smrdi cudna vrsta osta pusta srbska krsta jeste cudna srbska vrsta cetnik bsrta tudja krsta osta pusta srbska vrsta nebeskoga svoga krsta nema vise cetnik kusta cudna jadna mrtva vrsta osta pusta srbska vrsta... BOSNA4EVER!
Odine, popusis mi!
U GOVNIMA SI RADOVANE A NE U HOLLYVOOD -u ; MOZDA TA TVOJA BRDSKO PLANINSKA LOBANJA JEDNOG DANA TO I SHVATI .
Eee,Pipo moj...
azdaja cetnicka kurva kukavica idiot ubica djece zena staraca nenaoruzanih civila,bijednik koji se ne moze nazvat ljudsko bice nit mikrob,nije nesta drugo vec azdaja krvolocna fasisticka bolesna sorta bolesne kolektivne nacije ubica... djubre azdajsko trazis neko pravo?idiote bez casti ni savjesti bezdusnik cetnik krvolocni,crko u najgorim mukama! BOSNA4EVER!
i ja hocu full kontakt sa ljiljom pa sta
hoće on ..bat mater mrtvu svoju!
S kojim pravom se on ili bilo koji osumnjiceni za zlocine poziva na Zakon o ljudskim pravima?
pošaljite krmka sa pala u srebrenicu da gleda sve one mezare nedužnih ljudi...
JA OVOM DEBILU NE VJERUJEM NI RIJEČI, PA MAKAR I ISTINU GOVORIO... SVIM POŠTENIM I DOBRIM LJUDIMA BI SAVJETOVAO ISTO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Covjek koji je pobio i protjero tolike civile u BIH, bombardovo gradove i sela, poziva se na medjunarodne konvencije. Srbi postuju konvencije samo kad su njima u korist. Tako je isto bilo i sa Kosovom. Konvencija o nepovredivosti granica UN-a, glavna srpska zvaka,a Srbi cjelo vrjeme povrjedjuju Hrvatske i BiH granice.