Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je zaustaviti svjetske sukobe. Treba samo srediti fasiste svih kalibara i gotovo, sve one koji pozivaju na unistenje naroda kako bi \"zastitili\" druge. Gdje je jos vidjeno da fasisti rjesavaju probleme, oni ih samo prave. Smrt fasistima, makar se prodavali kao antifasisti!
@pobjeda slazem se! Ako nije danas taj dan onda smo svakim danom sve blize, to je nebeizbjezno...
Gnjida pod nadimkom Tvrtko. Ako si musliman, onda si poturica i govno koje je zaboravilo svoje korijene i laje, slavi dolazak islama u Bosnu, cin koji je rasturio Bosnu. Ako si hrvat, onda si isto govno ciji djed ili otac trebao da zavrsi na Bleiburgu sa ostalim fasistickim govnima pa se ne bi bi rodio. Smrt fasizmu!
Smrt cifutima, ciganima i srbima. HEIL DIE SIEGE!!!!
da su cifuti neki ljudi nebi ih hico potamanio tolike,znao je on ko\' su cifuti!!!!
Ovo je jedan veliki predznak sudnjeg dana.
Svakako da ce CIONISTI izgubiti.Takvi fashisti jednostavno moraju nestati s lica zemlje.Dosta je vise tih monstruma sto otimaju tudju zemlju i vrse nezapamcen pokolj nad civilima!
samo prasi haha ovi dzihadisti svuda primjenjuju istu taktiku... stavljaju svoju djecu ko zive stitove i onda ih slikaju kad nastradaju... sami su trazili
Ah prokletnici jedni obecano nam je vase unistenje, pokrenuli ste ono cega ste se bojali, mislite da cete Allaha prevariti. Probudili ste lava koji spava. Vase spletke ce se okrenuti protiv vas, doslo je vrijeme kada ce kamen i drvo progovoriti gdje se krijete.