Regija
1

Vučić: Obećavam da ću Srbiju voditi pošteno i hrabro

Tanjug
Aleksandar Vučić (Foto: AFP)
Aleksandar Vučić (Foto: AFP)
Premijer Aleksandar Vučić zahvalio je večeras građanima Srbije koji su se okupili ispred Doma Narodne skupstine da pozdrave njegov izbor, jer, kako je rekao, imaju vjeru i nadu u budućnost Srbije, uz obećanje da će zemlju da vodi pošteno, hrabro i odgovorno.

On je građanima poručio da mogu da budu sigurni da ih on neće lagati i obmanjivati te dodao da će građani kroz nekoliko godina sigurno biti ponosni i zadovoljni onim što bude učinjeno, a u čemu su i sami učestvovali.

"Želim vam mnogo zdravlja i uspjeha i obećavam da ću učiniti sve da zemlja napreduje. Srbija je mnogo prilika prokockala jer su se poltičari udvarali narodu. Ja neću da vam govorim ono što vam je lijepo da čujete, ali i kad budete nezadovoljni molim vas da znate da nikada nećemo da krademo i da sve što budemo radili radit ćemo jer mislimo da je tako najbolje za narod", rekao je Vucić okupljenim građanima.

On je dodao i da želi da im zahvali sto će na tom putu biti zajedno, upozoriivši da će se pritisci na Srbiju nastavljati, ali da je ona mnogo jača nakon izbora.

"Jača je jer ste vi dali veliku snagu Vladi Srbije i danas Srbija može da ima svoj stav povodom važnih međunarodnih pitanja", naveo je Vucić i dodao da je Srbija mala zemlja, ali ponosnog naroda koja će umjeti da štiti svoj ineteres i da brine o tome kako će djeca da žive.

"Ono što ćemo da radimo nije usmjereno da dobijemo sljedeće izbore, ali sam siguran da će naredne generacije biti zadovojne rezultatom koji ostvarimo", poručio je Vucić

"Vi ste ovdje zbog budućnosti naše zemlje i da bi naša djeca imala perspektivu", rekao je Vucić i ponovio da će stanje u zemlji morati da se popravlja teškim merama.

"Znam da će to sve biti naša krivica, iako nismo ni luk jeli niti luk mirisali. Sada ipak imate čemu da se nadate, normalnoj i uspješnoj Srbiji", rekao je Vučić, zahvalivši koalicionim partnerima, uz poruku građanima da od njih očekuje da o Srbiji brinu kao što su i do sada i uz obećanje: "I mi ćemo to činiti kao i do sada, jako, marljivo,vrijedno i za nas neće postojati ni subota ni nedjelja".