Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Sanader je imao podršku cijele hrvatske političke scene. Njega su mediji podržavali i to najviše lijevi mediji (većina medija u Hrvatskoj), a po njemu su pljucala tek jedan ili dva desničarska lista.
Bosnjacima je,izgleda, najveci brend zluradost naspram Hrvata.Kada shvatite da mi Hrati Bosne nismo samo folklorna skupina onda ce stvari u BiH krnuti pozitivnijim smijerom.
sad ce i hrvatska imati hladnu damu.
Ovaj veci lopov od reisa cerica
kada je Račan,1990.govorio o hdz-etu kao o stranci opasnih namjera bio je ismijan i ponižavan (glavna retorika svih hdz-etovaca i dan danas) od istih. uvjeren sam da je Račan upravo mislio na ovakve stvari da će se dešavati. na stranu da je on bio protiv samostalnosti hrvatske,kako su hdz-etovci uvjeravali cijelu hrvatsku,a čine to i dan danas. tašt i zloban,kako napisa ovaj novinar iz timesa-a,nije samo sanader,takav je cijeli hdz,a takav je bio i franjo. tko je kriv za vukovar,bos.posavinu,rat sa muslimanima,tko je obećavao posavljanima brda i doline u hrvatskoj,pa im izgradio naselja oko Gračaca,Benkovca, Karina i ostalim manjim i napuštenim mjestima da sanjaju o boljem. na kraju krajeva uz pomoć čijih glasova opstaju na vlasti,od istih onih (hercegovina) kojima se obračaju od izbora do izbora,a negdje u sredini toga iskopaju neku aferu u kojima stradaju isti ti a kriv je uvijek netko drugi. bili su i ostat će stranka opasnih namjera.
ZA ONE KOJI IMAJU HRVATSKU : IZVOR MOGA BOGATSTVA JE VASE SIROMASTVO .
Da vidimo ko ce i u jednoj od ovih lopovskih drzava nahebati?Postenje i cist obraz odavno vise nisu vrline.Danas se postuju samo bogati i mocni.Jedini izlaz,revolucija.
a gdje je most
Toliko o Hrvatskoj koja je \"odmakla\" od Balkana.... prava evropska zemlja, nema sta :-)
Opet je bolji nego i jedan političar u BiH
Rodio se Tito, u Kumrovcu!
Kasnite ko menzes u trudnice... juce bilo na nacional.hr!
pa pusiona je onda strogo, jos kad skontas da nema turista na jadranu propade ljeto, ekonomska kriz, prezaduzenost itd. bankrot komsija , haha, ko je kriv? kriv je reis ceric! hahahahahah
pasa moj sta si ti mislio na vrhu drzave i da budes posten ....taj se jos nije rodio u svijetu ovom ...jebiga kako je tako je ne mogu mu nista ni njemu ni slicnim kao on
A ovbamo k\'o fol nevinašce, onako se povlači, Fuj Ali. u odnosu na ove naše bh. političare bar je imao petlju i podnio ostavku.