Regija
133

Ivo Josipović zasvirao s Majkama na humanitarnom koncertu

Anadolija
Foto: HRT
Foto: HRT
Na humanitarnom koncertu za pomoć poplavljenim područjima, na glavnom zagrebačkom trgu s Baretom i Majkama prvu pjesmu na klavijaturama odsvirao je predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

Humanitarni koncerti održavaju se istovremeno u Zagrebu, Splitu i Rijeci, javio je dopisnik Anadolu Agency (AA).

Trg bana Jelačića večeras je prepun ljudi koji su došli vidjeti humanitarni koncert "Hrvatska pomaže" na kojem nastupaju najpoznatiji hrvatski glazbenici s područja Zagreba. Ostala glazbena elita nastupa na koncertima na glavnim gradskim trgovima u Splitu i Rijeci.

Oduševljenje publike izazvao je nastupa Gorana Bareta i Majki kojima se na velikoj pozornici na prvoj pjesmi "Put ka sreći" na klavijaturama pridružio i predsjednik Ivo Josipović, inače akademski muzičar.

Promet je od 20 sati preusmjeren s glavnoga zagrebačkog trga koji je prepun ljudi. Ulaz na koncert je besplatan, a budući da Hrvatska radiotelevizija i brojne radijske postaje koncerte prenose uživo, poziva se gledatelje i slušatelje da doniraju novac za pomoć poplavljenim područjima putem telefona. U 20 sati i premijer Milanović je sudjelovao u primanju poziva, sve kako bi što veći broj hrvatskih građana pozvalo broj kojim se donira novac.

Video nastupa možete pogledati ovdje.