Crna hronika
0

Uhapšena trojica aktera krvavog mafijaškog obračuna u Budvi

FENA
Budva
Budva
Uprava policije Crne Gore danas je zvanično potvrdila da su, nakon višesatne akcije na brdima iznad Kotora, u subotu oko podne uhapšeni Nikšićanin Dragan Giga Zindović i Radojica Zeković, koji su označeni kao glavni akteri krvavog mafijaškog obračuna u budvanskom restoranu "Jadranska straža".

Zindović i Zeković su uhapšeni na izlasku iz sela Mirac u zaseoku Šišići u blizini Tivta, dok je njihov prijatelj Aleksandar Zečević uspio da umakne policiji, koja je i sinoć tragala za njim.

Prethodne noći, u blizini plaže Jaz je uhapšen Budvanin Rajko Knežević, koji je bio menadžer u restoranu u kojem su u četvrtak uvečer na surov način ubijeni Kolašinac Vladimir Rakočević (33) i Ukrajinac Adalber Šuto (41), dok su Vladimir (31) i Željko Jaković (29) iz Zemuna teško povrijeđeni.

Operacija hvatanja aktera oružanog obračuna u Budvi trajala je dvadesetak sati, a naoružani specijalci sa psima tragačima, helikopterska jedinica i policija sa specijalnim kamerama za noćno snimanje sužavali su obruč oko bjegunaca.