Crna hronika
0

U udesu kod Prnjavora povrijeđena djevojčica

FENA
Jedanaestogodišnja djevojčica zadobila je danas lakše povrede u udesu u kojem je učestvovalo i službeno vozilo predsjednika Narodne skupštine RS-a Igora Radojičića.

Djevojčica se nalazila u “Pasatu”, kojim je upravljao njen otac Duško Derajić iz Čelinca.

Policija je utvrdila da je saobraćajna nesreća, najvjerovatnije, nastupila kada je "Pasat“, koji se kretao iz pravca Banja Luke ka Prnjavoru, dolaskom u mjesto Ratkovac, iz za sada nepoznatih razloga, udario u vozilo "Golfa 4“ koje se kretalo ispred njega u istom pravcu.

Usljed udara "Golf“, kojim je upravljao Besim Kvrgić (1945.) iz Lišnje kod Prnjavora, prešao je u lijevu saobraćajnu traku i udario u dva vozila koja su se kretala iz pravca Prnjavora ka Banjoj Luci, od kojih je u jednom bio i predsjednik Narodne skupštine RS-a Igor Radojičić, a drugo je službeno vozilo MUPRS-a u njegovoj pratnji.

Na svim vozilima nastupila je materijalna šteta.

O ovoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 11.55 sati upoznat je dežurni tužilac nadležnog tužilaštva, a tačan uzrok saobraćajne nezgode bit će poznat nakon rezultata vještačenja, potvrđeno je iz banjalučkog Centra javne bezbjednosti.