Crna hronika
0

U tuči u Rogatici povrijeđene četiri osobe

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Četiri lica zadobila su tjelesne povrede u tuči koja se dogodila u Rogatici, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Rogatica prijavljeno je da je juče u Ulici srpske sloge došlo do narušavanja javnog reda i mira i tuče između nekoliko lica.

 Izlaskom na lice mjesta, policajci su zatekli  lica čiji su inicijali  G.H, R.M. i M.T. koji su izjavili da je oko 15.00 sati došlo do fizičkog obračuna između R.M. i M.T. sa jedne i Z.H. i G.H. sa druge strane.	Tom prilikom, sva četiri lica  zadobila su tjelesne povrede. 

Centar javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo  saopštio je da je u toku  dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv ovih lica biti podneseni izvještaji nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Policijske stanice Pale vode istragu nakon prijave da je u Ulici solunskih dobrovoljaca izvršena provala u vikend kuću, čiji je vlasnik lice sa inicijalima S.K. Uviđajem je konstatovano da je nepoznati izvršilac ili više njih nasilno otvorio vrata kuće i garaže, te da iz unutrašnjosti nije otuđeno ništa. 

U protekla 24 sata, radnici policije kontrolisali su 181 vozilo i vozača, uručili 118 prekršajnih naloga, legitimisali 11 lica, te iz saobraćaja isključili četiri vozača, tri zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i jednog zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

Isključeno je i po jedno vozilo radi isteka registracije, tehničke neispravnosti i neregistrovanosti.