Crna hronika
2

Tuča i pucnjava u Istočnom Sarajevu: Četvorica teško povrijeđenih

SRNA
Četiri osobe teško su povrijeđene noćas u tuči i pucnjavi ispred ugostiteljskog objekta "Bakus" u Istočnom Sarajevu, izjavila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Mjesto gdje se desila pucnjava (Foto: SRNA)
Mjesto gdje se desila pucnjava (Foto: SRNA)

Tešićeva je navela da je osoba čiji su inicijali B.M. (20), nastanjena u Kantonu Sarajevo, zadobila povrede nožem u leđa, osoba S.M. (31), također iz Kantona Sarajevo, povrede nožem u leđa i grudni koš, dok je D.K. (31) iz Istočne Ilidže povrijeđen u nogu vatrenim oružjem, a B.N. iz Istočne Ilidže je od udaraca tvrdim predmetom zadobio povredu glave.

B.M. i S.M. prevezeni u sarajevski klinički centar Koševo na ukazivanje ljekarske pomoći, dok su D.K. i B.N. zbrinuti u bolnici Kasindo u Istočnom Sarajevu.

Tešićeva je navela da je u 4:40 sati u Stanicu bezbjednosti Istočno Novo Sarajevo došla jedna osoba i prijavila da je ispred ugostiteljskog objekta "Bakus" u Ulici vojvode Radomira Putnika do tuče i da ima povrijeđenih.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Policija je odmah izašla na mjesto događaja, gdje je utvrđeno da je prvo došlo do tuče, a potom i do upotrebe pištolja i noža.

"Mjesto događaja je obezbijeđeno, a o svemu je obaviješten tužilac, koji je naredio uviđaj", dodala je Tešićeva.

Srna nezvanično saznaje da su u tuči i pucnjavi povrijeđeni Benjamin Mujagić, Senaid Mujić, Dragiša Kenjić i Bojan Ninković.

"Zdravstveno stanje dva pacijenta koja su jutros primljena u bolnicu u Sarajevu izuzetno je teško i obojica su životno ugrožena", rekla je portparol Kliničkog centra Univerzita u Sarajevu Muamera Šehić.