Ubio suprugu i sebe
0

Tragediju kod B. Gradiške izazvala Sašina ljubomora

Piše: D. T.
Mjesto tragedije (Foto: Klix.ba)
Mjesto tragedije (Foto: Klix.ba)
Saša Vujnić (29) ubio je sinoć svoju bivšu suprugu Draganu (27), a nakon toga i sebe, zbog ljubomore, rekli su za portal Klix.ba mještani Romanovaca kod Bosanske Gradiške, gdje se sinoć oko ponoći dogodila tragedija.

Naši sagovornici tvrde da je Dragana radila u kafiću Roleks, uz magistralni put Banja Luka – Bosanska Gradiška te da su se ona i Saša neposredno prije krvavog obračuna posvađali.

"Saša je bio veoma ljubomoran, a nakon razvoda je stalno proganjao Draganu. Oni su se, navodno, u nedjelju posvađali, a Saša je navečer ponovo došao do kafića gdje je radila njegova bivša supruga i sačekao je. Tu se i dogodila tragedija", ispričali su nam šokirani mještani.

Ipak, oni navode kako se tragedija donekle mogla i naslutiti, jer je Saša Dragani u posljednje vrijeme pravio velike probleme.

"Postoji priča da su se u nedjelju posvađali zbog automobila, ali sve komšije vjeruju da je razlog tragedije Sašina ljubomora", priča mještanin Romanovaca, koji nam je rekao i kako je iza Saše i Dragane ostalo dvoje male djece.

Saša je svoju bivšu suprugu ubio hicem iz puške M-48, a iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka nam je zvanično potvrđeno da istraga u vezi sa ovim slučajem još uvijek traje.

"Tačan motiv koji je doveo do tragedije se još utvrđuje i mi za sada ne možemo reći šta je stvarni uzrok krvavog obračuna”, poručili su iz policije.