Crna hronika
760

Pogledajte ekskluzivni snimak pucnjave nakon pljačke banke na Ilidži

Piše: M. N.
Nakon što su danas opljačkali Raiffeisen banku na Ilidži, dvojica razbojnika pobjegla su vozilom Alfa Romeo, u kojem ih je najvjerovatnije čekao vozač, u pravcu Velike aleje. Razbojnici su iz vozila pucali na zaštitare koji su bili u potjeri za njima, a prvu pucnjavu u ulici Hrasnička cesta snimio je jedan od učesnika u saobraćaju.

Na snimku se na 0:05 minuta vidi vozilo Alfa Romeo parkirano pored banke u ulici Rustempašina, da bi se potom na 1:50 minuta ponovo pojavilo u kadru na cesti koja je bila puna vozila. Razbojnici su vozili suprotnom trakom i pucali, a potom se pojavljuje vozilo zaštitarske agencije koja je osiguravala banku.

Pukom srećom u ovoj pucnjavi nije niko povrijeđen iako je na trotoaru bio veliki broj pješaka. Sva vozila su zakočila i pomjerila se u stranu, dok su pješaci ostali nijemi.

Policijski službenici i specijalci i dalje tragaju za razbojnicima koji su pobjegli u pravcu Stojčevca gdje su, pucajući ponovo prema zaštitarima, ubili biciklistu. Potom su spalili automobil i pobjegli u nepoznatom pravcu.

Vezani članci
facebook