Vrata stana otvorio svojoj sestri
0

Pedofil s Otoke smješten na Psihijatriju

Piše: N. J.
Foto: Davorin Sekulić/Sarajevo-x.com (Foto: D. S./Klix.ba)
Foto: Davorin Sekulić/Sarajevo-x.com (Foto: D. S./Klix.ba)
Pedofil iz sarajevskog naselja Otoka koji u subotu nije želio otvoriti vrata stana policiji, u popodnevnim satima je ipak otvorio vrata i u pratnji ljekara i policije prevezen je na Psihijatriju, potvrđeno je za Sarajevo-x.com.

Kako smo saznali, nakon što su policajci napustili ulicu Žrtava fašizma na Otoci u kojoj se nalazi stan muškarca, do njega je došla njegova sestra i on je otvorio vrata, a onda je u pratnji policije i ljekara prebačen na Psihijatriju.

Policiji ga je prijavila građanka koja je izjavila da on svakodnevno gol masturbira na balkonu na prvom spratu posmatrajući djecu na ulici, nakon čega je na mjesto događaja izašla policijska patrola. No, muškarac se primirio u stanu i nije im želio otvoriti vrata niti je odgovarao na njihove pozive. Ubrzo nakon što je policija otišla, pojavila se njegova sestra kojoj je konačno otvorio vrata.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je već dva puta odlazio na Psihijatriju gdje bi se, prema zakonskoj proceduri zadržao najviše dva mjeseca, a onda bi se ponovo vraćao u svoj stan i izlazio gol na balkon naočigled djece koja tuda idu do škole.