Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj ne seri \"decko\", prdo jedan! kad svaka suga vozi. al\' bitno je da je on posudio jedan djir na kawasakiju... ej brate!!!
bilo je šta je bilo od 1992 do 1996,ali sada moji bošnjaci izgleda puno zastranjuju i mnogo su kvarni,izgleda neprimječuju......da se sa njima pojedincima nešto dešava.......
kako li je samo uspio naciljat na stub?
@cete Da ti je znati što ne znaš o 5.04.1992g. i zato ćuti konju.
ma.mu vam... pa vi ste te cure pobili na tom mostu.. i sad se javljate..jade.. jadne.. snajperom ste pucali po djevojkama od 20 godina... genocidasi kako vas nije stid javiti se..
Zvao se Vrbanja most dok srbi nisu ubili Suadu i Olgu, tj. nakon što su srbi zaboravili na multietničnost.
Pa naravno da čemo g0vna protjerati iz Sarajeva, znaš koliko manje sad smrdi :D
Tako se zvao dok im je trebala multietničnost tj. dok nisu Srbe istjerali iz Sarajeva a sad je promijenio ime!!!
koliko mi je poznato, most se ne zove \"Suade Dilberović\" vec \"Suade Dilberović i Olge Sučić\" !!!