Banja Luka
0

Mladić teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

SRNA
Banja Luka
Banja Luka
U današnjoj saobraćajnoj nesreći u Banja Luci teško je povrijeđen devetnaestogodišnji Slobodan Došenović iz ovog grada, koji je hitno prevezen na Hirurgiju banjalučkog Kliničkog centra i još je u besvjesnom stanju.

Ljekari se bore za za život ovog mladića.

Došenović je u 11.10 sati u Gundulićevoj ulici sa svojim motorom "skuter alpina" udario u automobil "peugeot 307", kojim je upravljao P. Mastalo  iz Banje Luke, rečeno je Srni u banjalučkom Centru javne bezbjednosti (CJB).

U današnjoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka - Gradiška u mjestu Mahovljani kamion "Tehnogasa" kojim je upravljao Goran Ilić iz Trna, općina Laktaši, udario je u "audi" za čijim je volanom bila Dijana Jović. Oboje su lakše povrijeđeni.

Saobraćajni udes dogodio se u 10.30 sati. Kako Srna saznaje u CJB Banja Luka sa kamiona je na kolovoz palo 11 boca ugljen-dioksida, a od udara je oštećeno 13 boca.

Ugljen-dioksid nije štetan za okolinu, a iz policije potvrđuju da se ovaj gas kada curi pretvara u ledenu masu. Saobraćaj na ovom magistralnom putu bio je obustavljen desetak minuta.

Uviđaj u oba slučaja izvršili su pripadnici CJB-a Banjaluka.