Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Uros Pena kaze to svakom moze da se desi,vi da budete primjer gradjanima Reublike Srpske ma vi ste sramota najveca
tupi je prvi počeo cimamo mu ma..cu
Da li iko ovdje od vas cyber d.r.k.a.džija razmišlja kakav je horor prošlo ovo dijete koje je bilo tu!?? Ebo vas nacionalizam idioti nepismeni i zatucani!
pa tupi zivis u BiH, imas bosanski pasos i tablice na autu... je li to toliko puno boli? kako nije bolilo prije 20 godina (ili 100, 200, 300, 800....)?
koji ste vi primitivci(citaj seljacine) da li vi na svaku j...vijest morate raspravljati o rasistickim nacionalistickim temama,,ma treba nama sve ukinuti ..kad sami dopustamo seljacinama kao vi da imaju internet
Tup ko moj ud, uvjek je postojala magarce jedan.
budo poližeš mi mudo ne postoji bosanska gradiška, ima samo gradiška.
ovi uporno stavljaju slike bosanske gradiske u banjalucke teme :)
Ma majke ti, sigurno ga htjela ostaviti, kad ono ne može ili šta. Ma naravno da treba ostaviti nekoga ko je gad. Nisu žene ničije robinje. I ovaj čin ubistva je dokazao da je tro bio gad kojeg je žena sa pravom ostavila i za taj čin platila životom.
tako i treba