Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@romkinja, dobro ti rece ovaj idiot,ne seri i ne jedi govna,ima nas puno sto znamo sta se mjesecima kovalo u beogradu i koji su kovaci bili...kovaci... @idiot, jok,ne pretjerah,vec samo cinjenice i logiku etnickog ciscenja muslimana po Bosni i Hercegovini...a ne zaboravit isto i casnih ljudi pravoslavne i katolicke vjeroispovjesti koji su bili ubijeni od cetnika i ustasa,,jer nisu dovoljno bili\"patriotski oprijedjeljeni i fanatici\"... Lajcak samo prica i objavljuje naredjenja i diktat Brisela i EU-e komisije...tak se klupko odvrce,kak EU-odrijedi i naredi...demokratija za uzvisene masonske loze...tak,tak,nama ide u corav sokak,al Bosanac svoj korijen ima i kad tad ce on dokazat svima! BOSNA4EVER!
Nikad robom!!! Zivjela Rebublika Bosna i Hercebovina!!! DO KONACNE POBJEDE @pipo: da nisi malo pretjerao?! @romkinja: ne seri, Burnaza ti tvog!!
pipo svoja pravila igre mozda mozes nametati u svojoj kuci - svojoj porodici - ako takva komadina idiota moze imati nekog uz sebe. i tvoja ce slavina presusiti
Buducnost Bosne i Hercegovine,reforme koje EU-ja NE-zahtijeva: 1.Jedan Predsjednik 2.Jedna Policija 3.Jedna Zastava 4.Jedan oficionalni jezik Bosanski 5.Jedno Ministarstvo tuzbe i suda 6.Jedan poseban sud za ubice muslimana po cijeloj Bosni i Hercegovini 7.Jedno specijalno ministarstvo za ucenje kulture,tolerancije,humanosti i postenja cetnicima i ustasama 8.Jedna i Jedina Bosna i Hercegovina sa svojim grancicama 9.Jedino bez genocidne RS-e i integritet Bosne i Hercegovine 10.Jedino da se cijela EU-ja izvini za sve podrske i ucestvovanje etnickim ciscenjem muslimana po Bosni i Hercegovini i garantuje da to vise nikad nece sebi dozvoliti...! Sanjaj sanjaj naivna i predobra celjad ove lijepe zemlje bosne i Hercegovine... Ima vec odavno EU-ja ruku na tvojem blagu...iz coska mracnih sila ona te davi i ubija vec odavno...ONI SU TI STO SU ODUVIJEK VODILI KONCE OVDJE VEC 20 GOMUSLIMANA...ONI SU TI KOJI CE DANAS DA NAGRADE SVOJE KOLJACE MUSLIMANA..!ONI! TUZITE MUSLIMANI I TRAZITE DA VAM SE VRATE VASA ZEMLJA,KUCA i PRAVDA!TRAZITE DA SE SVI RATNI ZLOCINCI ZATVORE I OSUDE ZA GENOCID MUSLIMANA PO RS-OJ i CIJELOJ BOSNI i HERCEGOVINI! BOSNA4EVER!
dijasporo Althea nije neka nova operacija i ne podrazumjeva nikakve promjene. Operacija dolaska EUFOR-a u BiH se zove Althea (grcka boginja izlijecenja i zdravlja). Nema nikakvih promjena sve ti je to isto. Sto bi rekli Crnogorci nije govno nego se pas posro. Ali u svakom slucaju je dobro da su nakon prvih indicija o tome da ce povuci vojsku iz BiH jer im treba posebno u Afganistanu odluceno da EUFOR ostaje. Sama cinjenica da su strani vojnici jos uvijek tu u zemlji koja je daleko od bilo kakvog dogovora o svojoj buducnosti daje osjecaj sigurnost obicnom covjeku. Ne osjecamo se nista sigurnije kada Dodik drekne, opsuje, blekne, a Hare mu iz Sarajeva odgovori tipa ukinut cu te, a svi znamo da ni od ukidanja ni od dreke nema nista.
To vam je vojna operacija EU u BiH (EUFOR-Althea), drugim rijecima napraviti ce neke izmijene od onog sto se do sad imalo. Uglavnom EU sviranje kurcu. Da se EU ujedini i govori istim jezikom mozda bi nesto i bilo od toga, ali je EU \"slozna\" kao i zemlje bivse Jugoslavije, mozda malo nesloznija, jer ipak suradnja mafija u ex YU tu suradnju dize na zavidan nivo.
to ti je ALTHEA-MUCKA,ko i uvijek plan se vec napravio kak ce opet rusit Bosna i Hercegovina...
koji su detalji ALTHEA ? smrdi mi sve to opet. evropljani su se bezbroj puta dokazali korumpirani, mutavi i bez jasnog cilja. ne vidim u cemu su se ovaj put promjenili ?