Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR izgleda otkrio topluvodu,pa ovi iz g.tvorevine krše Dejton eć odavno a stalno laktašenko govori da je za Dejton.Nemožese iz Dejtona uzimati ono što mi godi a što mi se nesvidj nepihvatam,Dejton je DOKUMENAT koji se MORA provoditi U CIJELOSTI. Mnoge stvari nisu riješenepo pitanju Dejtona:povratak,entitetsko glasanje(pretvorilo se u etničko)državne korporacije...itd,dakle bit će još puno posla po pitanju dejtona. Laktašenkova taktika je jasna:stalno\"pipanje pulsa\"medjunarodnoj zajednici i posmatranje njuihove reakcije.
Narodna skupstina je demokratski izabrana, Inzko pravi udar na demokratiju. Srbija Do Pacifika4Ever
Izgleda da bi trebali svi protjerani iz BiH-e da se vrate u svoje avlije!Pa vrijeme je,da vidimo dal ce se duki obradovat,mora da ce se duki ubit tog momenta!NAJMANJE 1 500 000 protjeranih da se vrati i TACKA!Ugusit smrljive ratne zlocince koji se sire nasom Bosnom I Hercegovinom!Hej pa dal ste vi smislili da ce Bosnjanin pristat na ono sto si pohlepna srbska azdajo htio uzet?dusu Bosnjana i BiH-e?NEMA nigdje BiH-,NEMA naseg LILIUM BOSNIACUM!Bosancica ce se ucit po skoloama,TO JE STARO pismo nasih pradjedova! Bosna Ponosna,BOSONA,Bosnae,kak hocete al PRKOSNA OD SNA! BiH4EVER!
ZNATE LI VI musliiimani kada gu vaše izbjeglice otišle u TURSKU PROMJENILI SU VAM SVEOD IMENA PREZMENA itd
Samo da vi i Bosnjaci nista ne krsite!!!!!!!!!! Samo ruke od RS-a i mars u p.m.
OHR nije tu da upozorava, nego da djeluje. OHR-U JE OBAVEZA DA UHAPSI ONE KOJI KRSE DAYTON, INACE ZASTO BI SE POSTOVAO DAYTON O UNUTARNJIM GRANICAMA U BIH? OVO JE TEST, AKO OHR NE UHAPSI SVE VINOVNIKE SA CET*NICKE STRANE, SLIJEDI RAT. OHR TO VRLO DOBRO ZNA.
A gde behu ti silni pijani Rusi , kad vam sravnisnmo smrdiju, zabranismo izlaz na more i otesmo Kosovo ???? Nas i Rusa dvesta miliona hahahahaha
AustroUgarin Inzko i njegovi mentori mogu samo lajati skupa s POturicama i nista vise.Rusiji je RS vazna iz vise razloga a prekojucer je Harcenko Inzku odaslao demars i rekao odjebite od RS odnosno Rusija je Americi porucila da je RS njena interesna zona. Na kraju krajeva rezultati c ebiti ovako:RS ce da ardi ono sto mora i treba da radi a sponzori Inzka ce da olade i najkasnije shvatiti d aje RS van doamsaja njihovih zlo-djela.Mi Srbi u RS narafski ne spavamo vec se naoruzavamo za odbranu a iza sebe imao mocnu Rusiju koja Evropu sv evise ce da drzi u dzepu energetsko-ekonomski-politicki .Savez Rusija_Germanija je sve cvrsci a Germanija drma EU .Ameriak ode u 100 PM tek ih ceka gradjanski rat u sledecoj pa do 2012g.
MISLIM DA JE VRIJEME DA VISOKI PREDSTAVNIK KLEKNE I ZAPALI !!!
Ukinuces onako kako se kod vas kaze \"necu\".
a ti mislis da ces ti odlucit kad ce OHR otic genocidasu,varas se varas i to grdno,bit ce produzetak jer vi genocidasi pripremate rat,dok nasa zemlja bih nema normalnu funkciju i demokraciju nema odlaska ohr-a,mislite da ce otic ohr ako bih nema samo jednog predsjednika svih gradjana,nismo vise ovce za klanje srbskih zlocinaca,vrijeme je za ukidanje genocidne tvorevine.
Sta je, bosnje, prpa sto ohr odlazi? Cega vas je strah? A, bre, jednom se zivi...samo hrabro i opusteno...
OHR gusi demokratiju u BiH. Ovo je ziva istina. Nikakve svrhe nema ni visepartijski sistem, ni parlamenti, ni izbori, ni politicari. Svi mu oni dodju kao cate koji i ono sto napisu, moraju brisati i ponovo pisati, jer ohr tako kaze. Ovo ko ne vidi, ili je slijep, ili lud. Zasto Bosnjama to odgovara, pa valjda misle da uzivaju jos malo u primisli da imaju zaledjinu i drzavu. Boje se, uzasavaju se same pomisli sta ce jad ohr-a vise ne bude. U sustini, oni i iz evrope mogu sasvim fino kreirati politiku tamo, kao sto vidimo na primjerima ostalih banana drzava, nastalih od bivse Jugoslavije, zato strah bosnji nije ni malo opravdan. Ali, pitanje je sad, koliko su spremni da se uhvate u kostac sa \"drzavom\", ovako se oslonili na druge...Elem, to ti je kad nemas samopouzdanja i ne znas na koju bi stranu svijeta...kad bi neko samo znao kako oni zamisljaju da im opstane drzava kad ode taj ohr, a otici ce, odnosno, sta misle...misterija...
Slusaj ti, beno...da tebi nije dosao taj ohr, ne bi ti vidio Banja Luke ni na razglednici. Zato zacepi, nije niko blesav ovde. Mada ne vidim svrhu da razglabam ovde sta bi bilo da je bilo, ebe se kome sad za to. To kad budes ispijao stotu kaHvu sa mahalom, opal diskusiju, a ovde neikog ne zanima tvoje misljenje.
Beskicmenjacima odgovara samo da zuljaju secije i puste InckHa dok ima ikoja kinta i dok neko daje za budzet...Sto kaze stara narodna, \"Il se mici, il se smici\"!!!