Ukazanje u Međugorju
0

Vidjelica Marija: Umjesto Gospe, za Božić je govorio Isus

Klix.ba
Vidjelica Marija Pavlović-Lunetti (Foto: Zoran Grizelj/Večernji list)
Vidjelica Marija Pavlović-Lunetti (Foto: Zoran Grizelj/Večernji list)
Vidjelica Marija Pavlović-Lunetti tvrdi da se u Međugorju na Božić Gospa ukazala sa Isusom u naručju te nije ništa govorila niti davala poruku, umjesto nje govorio je Sin Božiji.

"Gospa je došla s malim Isusom u naručju i nije dala poruku, ali je mali Isus progovorio i rekao: "Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi", kazala je vidjelica za Večernji.hr, dodavši da su ih nakon toga Gospa i Isus blagoslovili znakom križa.

U Međugorju se Djevica Marija ukazala prije 31 godinu, no crkva o ovom fenomenu još nije donijela konačan stav. Prvi put od ukazanja umjesto Gospe, govorio je Isus.

"To nas je sve iznenadilo. Do sada se to nikada nije dogodilo. To je bilo izvanredno", rekla je vidjelica Marija u razgovoru za Večernji list te dodala kako je riječ o jednom novom trenutku za Međugorje i međugorske poruke.

"Zabrinjavajuće nije. Isus je rekao: "Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi". Bog nam daje mir, daje nam šansu, mogućnost da se otvorimo. To je novi poziv, Bog djeluje na novi način", objasnila je vidjelica.