Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetnici vidimo se ubrzo kroz roru 205 mm.Samo sto nije.Najebat cu vam se majki vasih , sa guzicama brabonjasto - neopranim.Oko za glave vase cetnicke.
@REPBiH u Republici Srpskoj nema vjeruj mi a mladje generacije , uostalom kao i kod vas, su jos radikalnije i ozbiljnije u nameri da se odcepimo Ii cim dodje nova, mladja garnitura politicara Nezavisnost RS je izvesna. Svidjalo se to nekom ili ne...
mi ne mrzimo srbe ali vi mrzi te BIH ako mrzi BIH i mi njega mrzimo ali sva sreca ima i srba koji vole BIH
Bosnjaci stavrno ste jadni nikada niste na strani Srba a zelite da zivimo zajedno ima li negdje takva droljava zajednica da je opstala nema, pa nece ni ova koliko god mislili da je ovaj debil na vasoj strani on vas samo potkopava i onda ode u Holandiju a vi ostanite ovde i dalje mrzite Srbe
Sajmon pa nisu Holandjani izvrsili genocid nad Bosnjacima u Srebrenici vec su to uradili GENOCIDASI pa nisu Holandjani mogli narediti tim palikucana pljackari,a i dvonogim zivotinjama da ubiju Bosnjake.Nemoj ti skretati temu Holandjani snose dio odgovornosti kao i UN-e sto smo mogli ocekivati da stotinjak Holandjana da svoje zivote a sto je mdju njima bilo veliki broj sto su jedva docekali da se rijese Srebrenice i odu kuci casnog obraza to ih i danas proganja pa mnogi su izvrsili samoubistvo,neki su otkacili a neki su ostali bez Zena a ima i onih koji bi da brane GENOCIDASE.Bosnjaci treba da izvuku pouke iz Srebrenickog Genocida kao i proslog rata da kao prvo ne vijeruju nikome a najmanje UN-U i da nikada vise ne smiu biti nenaoruzani nikada,vec svaka kuca mora imati dugu cijev i municije da moze 3 mijseca ratovati,pusti zakon i ostala sranja tandzaru sakri a kratko prijavi .Ovaj Holandski Ambasador samo govori ono sto svi vide gdje vodi ovaj Traktorista svoje sludjene Genocidase putem Slobe i karadjica samo oni nisu svijesni da sada nema vise krepane JNA da im zauzme polozaje gradove i da ima preda oruzje da nas ubijaju goloruke.Danas i mnogi nestali u vihoru Bosanske oluje koju prizivaju budimo sigurni da ce se to desiti zivi bili pa docekali!
cetnicka krvolocna banda primitivnih azdaja hoce da naredjuju,ko ima pravo a ko nema,pa oni bi kad bi smjeli tog Holandskog Ambasadora isjekli bi ga na komade za jednu minutu i pojeli njegovo zivo meso,jer cetnici-krvolocni divljaci su takvi,kolju,pa jedu meso i piju krv! Sjeme im se utrlo!
nizozemska treba odgovarati za nesprecavanje genocida nad bosnjacima u srebrenici. ne skrecite paznju na Dodika i njemu slicne. i ujedinjene nacije trebaju odgovarati za nesprecavanje genocida nad bosnjacima u srebrenici. kriju se iza imuniteta, krivi pa ne znaju kako sebi da pogledaju u lice - jadnici!
PODRZAVAM 100% rijeci Karel Vosskühlera. Samo neka on ide po cijeloj BiH. U slucaju da Dodik nesto uradi, uhapsiti Dodika.
Ja mislim da i vas dvojica \"Surco 90\" i AKADEMIK trebate pod hitno u ludaru (Travnik je dusu dao za takve). Uhljupi glupi. Radi vas takvih Bosne nikad i nece biti.
Pa čovjek je 100% u pravu.! Jebo trktoristu taj neda napretka nikako u ovoj napaćenoj zemlji. Trebaju svi ambasadori stranih zemalj u BiH pobuniti se i ovog ŠUPKA traktoristu poslati da prodaje paprike po pijaci..
MA LJUDI, JEBIMO DODIKA, GLEDAJMO NA LJUDE! DODIG NIJE ČOVJEK NEGO GOVNO-OTPRDAK! :-)
Pa samo u BiH ambasadori stranih zemalja LEGALNO upravljaju drzavom. To dovoljno govori ne o njima nego o nama. Koju onda to zemlju mi treba da osjecamo svojom....??