Nepoznati autori
1

Uklonjeni bilbordi u Istočnom Sarajevu koji prozivaju SDS zbog "pogrešne" trase autoputa Sarajevo - Beograd

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Bilbordi na kojima su prozvani poslanici i delegati SDS-a u parlamentu BiH Mladen Bosić, Aleksandra Pandurević i Darko Babalj zbog predložene deklaracije o izgradnji trase budućeg brzog puta Beograd-Sarajevo, uklonjeni su i u Istočnom Novom Sarajevu.

Na Palama je juče uklonjeno pet takvih bilborda, potvrđeno je ranije u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Policija u Istočnom Sarajevu izašla je jučer na mjesta gdje su postavljeni bilbordi, dokumentovala slučaj i obavijestila tužioca Okružnog javnog tužilaštva.

Nepoznati autori postavili su jučer u jutarnjim časovima u Istočnom Novom Sarajevu i na Palama bilborde pored glavne saobraćajnice na kojima prozivaju Bosića, Pandurević i Babalja zbog predložene deklaracije o izgradnji trase budućeg brzog puta Beograd-Sarajevo.

Na bilbordima je navedeno da su Bosić, Pandurević i Babalj glasali za trasu puta Beograd-Sarajevo preko Tuzle, Vogošće, Ilijaša, Zenice i Žepča, a ne za trasu puta koja vodi preko Lukavice, Pala, Sokoca, Rogatice i Višegrada.

"Hvala im u ime 150.000 stanovnika ovog kraja i 21.700 poginulih boraca Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske", navedeno je na bilbordu.