Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zbunjen koji si ti sseljak! Blidinje obuhvata (malo cudno) tri opcine: Jablanica, Tomislavgrad i Posusje... Ja tu ne vidim \"hercegBosnu\" nikakvu s obzirom da pripadam prvoj navedenoj,poznajem dobro situaciju.
stvarno niste dobre glave ljudi, kako mozete sami sa sobom zivjeti? zar vam je toliko dosadno u zivotu, zar nikoga nemate da vas usreci, zadovolji barem na trenutak? morate li svuda mrznju da sijete. zaljubite se. po j e b i tte nesto dobro, otidite trcati izbacite to iz vas jer stvarno ne valja. i djeca ce vam takva biti, zar zelite da oni mrze i da njih mrze? toliko od mene i samo neka pada snijeg ja cu biti dobar
Za \"lud\" Želi je više od tvojih 2000...recimo pomnoži to sa još jedno 2000...
dobro došli na našu ljepoticu vlašić
kakva je ovo staza ba??? jeli ovo za djecu do 3 godine??????
gdje je Blidinje?
Daj te ljudi... Od skijanja napraviste nacionalističku raspravu!!! Dokle više??? Ohladite malo glave, nadjite nekoga, pomazite se, uživajte makar malo u životu... Što ste toliki h8-eri???
molio bih prvih pet komentatora da ugase racunare, idu spavati i da se pokriju dekom po glavi. ziv\'li
samo da bayern zijani !
magarci ne kvarite vrijeme...
Serte, serte grlice!
Cim moras naglasiti o cemu je rijec, bice da ipak nije toliko drzava koliko to prestalih 2000 tzv. \"Hrvata\" u BiH zeli :)
Dobrodosao u Bosnu. I ja se nadam da ce ti uskoro obnoviti kuću u Lici, al sljedeći put pamet u glavu i ne pravi probleme ni u svojoj, ni u tuđoj avliji. :)
Zbog čeka Sarajevo-x donosi vijesti iz druge države, Hercegbosne?
Hvala, dobrodosao i ti na bosansku ljepoticu Jahorinu :)