Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je Haris nekidan u Tarcinu, o tome nije izvjestila ni kantonalna televizija! Sto njih niko ne prijavi?
vas srbe ba niko ne gotivi, zato svakome pusite kurac :)
Kakve budale.. dal ce neko od Bosnaka nekad posjetiti neku zemlju a da to ne bude muslimanska. Kako mi Srbi fino se sastajemo sa svima, nema veze koje su nacionalnosti. A posle nama kao nesto Srbi nacionalisti. To ona stara fora \"Drzte lopova...\'
Koga boli kurac sto je ova budala odjahala u Katar?! Odjahao je tamo da sebi napuni dzepove, a ne da narodu bude bolje. Srbima je jasno da od njega mogu dobiti samo otrovne strelica, mene cude Bosnjaci i njihova ocekivanja od tog idiota?!
...bili bi smjesni !
VEOMA PAMETAN POLITICAR ovaj je skonto da ostaje na vlasti ukoliko se sto vise kaci sa RS, u noramlnoj situaciji u zemlji on nema sta da trazi.... i onda muslimanski idioti likuju \"to hare sada si im pokazao\"... a Dodik otvara RAFINERIJU ..
libo koga racku i za tarka i risaha.
jado jadni...jel ti mama rekla da je i ona s njim otisla u Katar?
jehbes li ti momak ista??
Jaoj izvini preposteni Slinavdzicu sto nismo propratili tvoje putovanje! :) Jajo eto posalji nam svima u RS razglednicu koju! A mi cemo tebi i tvojima oslati jednu na kojoj ce pisati: ZBOGOM ZOHARI!!! :) P.S. Jesi otisao na konju u Katar ili pjeske?! :)