Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SARAJEVO-X TIM Zar Zulfikarpasic nije umro? Detaljno pogledajte sliku koju ste stavili. :D Inace, Silajdzic je otisao da se vidi sa sinom koji studira u Londonu, pa ce se, onako usput, vidjeti sa zvanicnicima Velike britanije.
Pocetak ove vijesti treba da glasi: \"Silajdzice ce boraviti u Londonu u posjeti clanovima svoje porodice, a usput ce ga primiti nizerangirani cinovnici koje uspije nahvatiti na hodnicima.\"
@Bosanac 100% hahahaha pa kome ti prijetis jadnice jadni??? I bolje promijeni nick u \"Bosanac 23%\", a i to je upitno! ahahahhahahha
OBRAZOVAN COVJEK I JESTE ZA SVIJET, a ovi volovi iz Bosanske Banja Luke samo za klaonicu, treba i ponesto osusiti zima dolazi. ZIVA SI 1000 GODINA MJA BOSNO I HERCEGOVINO I ZIVJET CES JOS 1000 A MOZDA I VISE UZ SINOVE TVOJE KOJI SE OD VLAHA UOPSTE NEBOJE. Svi cete vi biti bosanci milom ili silom.
Ne znam sta ima lose u podjeli drzave. Mrzimo se svi ko idioti. Ograde i balvane, jebo Bosnu. Samo se svadjamo. Sto je dosta, dosta je.
Fino, Njujork, Pariz, London....o oca mu jebem. Put putuje latifaga i nigdje se ne sustavlja. O oca mu jebem lopovskoga. I njemu i SDA.
diplomatska posjeta sinu o vlastitom trosku.
Posto smo u strodstvu, ja i Rambo ovaj gore podrzavam njegove rijeci, inace Dirty Hary, ima li sta za ovu 100% yebbeny drzavicu, je li prdnula ili podrignula kraljica mozda?? Ona je jos u slatkim odnosima sa kraljem crbiye da zavrsi sjeckanje i ovoga sto je ostalo, i molim te NE ZABORAVI mi pozdraviti sve one britance sto su bili agenti po 100%tnoj drzzavici kada je bilo najtezze, pitaj ih da li dobro spavaju od gledanja ubijanja djece i da li je savjest cista, i molim te kako spavaju i kako se oblace, imaju li i oni \"Dirty Harry\"-ja kao i mi, da li traperice nose, usput molim te pozdravi mi moje vrle princeve.. i reci onom da vise ne pisa na ogradu jer mu ne ide u kraljicin prilog... I za kraj reci Sir Charles-u da ima pozdrav od Ramba! 100% Pozdrav
Ma otiso na koncert one Britni Spirs...kazu pukla na njega...
@Abuzenze, ne vjerujem da je otisao po instrukcije. Jer i on kao i Tihic primaju instrukcije u Beogradu i od Dodika, direktno, ne trebaju oni ici cak u London. Vjerovatno je otisao da Londonu objasni kako Britanci najbolje mogu pomoci da se dovrsi podjela drzave, a da izdajnici ispadnu cisti, da ispadne da ih je svijet natjerao.
pa on ima pravo da hoda vidi se da je kulturan i obrazovan a sta ti bi poslao onog vola dodika koji nema dvi ciste sto njega ne kritikujete sto hoda i laje protiv BIH sad vidite kako srpska propaganda laze da HARISA ignoriraju sad se vidi da ga ne ignorisu a nama je dobro poznata cetnicka propaganda jos za vrijeme rata
ova pedercina samo hoda i trosi nase pare je li ga sramota koliko ima ino dnevnica zadnji mjesec
otišao po instrukcije
Znaci, nece da ga vide Foreign officeu...