BiH
0

Sexy Viktorijine tajne u posebnom izdanju

Klix.ba
<i>Victorias Secret</i>, kompanija koju najbolje poznajemo po izazovnom donjem rublju i još izazovnijim manekenkama koje ga redovno reklamiraju, izdala je exkluzivnu knjigu fotografija koja će definitivno zaplijeniti još više pažnje. Knjiga će sadržavati fotografije <b>Gisele Bündchen</b>, <b>Heidi Klum</b>, <b>Adriane Lima</b>, <b>Daniele Pestove</b>, <b>Laetitie Caste</b> i <b>Oluchi Onweagba</b>. Ovo nije samo dodatak kataloga koje izdaje <i>Victorias Secret</i> - neke od ovih fotografija nikad prije nisu viđene jer su bile previše provokativne da bi se koristile u marketinške svrhe.

Knjiga se neće prodavati u knjižarama – ova exkluziva koja nosi naziv SEXY će biti poslana samo određenim zvijezdama sa VIP rangom. Fotografije je radio Dominique Issermann.

Uprkos velikom uspjehu kojeg Victorias Secret ima zahvaljujući svojim reklamama i manekenkama, incident koji se desio na modnoj reviji prošlog novembra nije, prije svega, išao u korist Giseli, koja se našla na udaru PETinih demonstratorki, koje su na pistu izašle noseći natpise "Gisele: Fur Scum", zbog njenih fotografija za kompaniju Blackglama na kojima je nosila krzno.

Međutim, bez obzira na taj incident, Victorias Secret nastavlja sa svojim reklamnim kampanjama - SEXY je najnovija stvar koja će okupirati javnost, a prva izdanja će se moći vidjeti na zabavi koju će organizovati Gisele, Heidi, Adriana, Daniela i Oluchi u saradnji sa magazinom Interview u još neotvorenom Maritime hotelu.

victoriassecret.com