Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad das posao nasim hajducima a ne skutorskim \'ajducima nije to lopovluk nego patriotizam. Borimo se!
Do kadama cemo dopustati da Srbi napadaju Orica, Halilovica, Silajdzica, Hasana Cengica i ostale bosnjacke patriote?
@Zepa svaku tvoju rijec potpisujem i podrska Seferu,a sta sva ne opljacka debeli krmak s laktasa dodduk pa evo siri svoju gu***u pa cijeoj Rs-koj,Beogradu,Kipru,Bahamlskim bankama,i ? Sefer je sigurno jedan od onih koji su stvarno branili nasu zemlju i najmanje opljackali.OVo neko u sjenki priprema nesto! BiH4EVER!
Ovo pokazuje kakva nam je takozvana opozicija ista kao ova banda na vlasti, nemam dobre rijeci ni za ove u opoziciji na mars ih treba poslati nekoliko mjeseci na vlasti i uspio je da pronevjeri 28mil km a stranka se predstavlja navodno postena jadna nam majka sa ovim postenim......
DRZ SE LOPOVE.
Sefer Halilovic i Naser Oric su dva bosnjacka LOPOVA.
Prateći sav ovaj baliluk, od izbora 1990 do danas, sama se nameću dva zaključka: 1. Potpuno trošenje energije na međusobno gloženje 2. Podređivanje države vlastitim interesima. Može li mi iko objasniti da neko rasprodaje tvornice, rafinerije, elektrolize, naftovode itd u ime države, a da ta imovina do danas nikad i nije uknjižena kao državna. Štampa se novac bez pokrića, tim novcem se kupuju fabrike od \"države\" koja nije sudski uknjiženi vlasnik te imovine, te tvornice se koriste za dizanje hipotekarnih kredita - gotovine. Ako se ko usprotivi i pogleda unaprijed - eto mu komisija. Ljudi, postajemo banana!
a dje bio babov sin bakir za svo vrijeme rata??? podrska seferu,tihic ti nesto pripremas,izdaju i unistenje nase zemlje?
Dje si Samire srpine \'rvatske vjere a turskog imena ebo ti sliku svoju podmuklu. Dje ti ovdje vidis lopovluk mulo retardirana?
Ako bi bilo o zakonu mislim da bi na slobodi ostala 3 srbina i 100 hrvata ostalo bi bilo u zatvoru. Eto tako stvari stoje. Naravno Bosnjaci bi 99% bili slobodni ljudi jer su posteni i vrijedni.
Ako mu dokazu da je lopov onda nek se tjera u picku materinu ! Mars u zatvor stoko lopovska !!!
Neprijatelji ove zemlje odlucno napadaju na svakog uzoritog Bosnjaka. Nemogu naci ni jedno kriminalno djelo kod Bosnjaka pa onda izmisljaju gluposti kao sto je ova. Zasto malo ne pretresu kriminalne hrvatske firme o serpskim da ne govorimo?
Sefer Halilovic i Naser Oric su dva bosnjacka heroja.
Jah, saslusavan je i za \"ratne zlocine\", pa neke \"prevare\", pa \"utaje\", itd itd. Samo je problem za SDA sto sve to zavrsi ko ono saslusavanje u Hagu....
nedaj se komadante.što bakira ne procesuiraju i ostale gadove.eto šaja pošten a komadant kao lopov.neka pitaju hasana gdje keš od oružija i to velika svota.neka pitaju otkud taib na kovačima i sl.